PYÖRÄILY JA TRIATHLON -LEHTI

Kiinnostukseni pyöräily- ja triathlonaiheisiin juttuihin kumpuaa omasta harrastustaustasta. Vaikka kilpaileminen triathlonissa onkin jäänyt, ovat kaikki kolme lajia pysyneet matkassa mukana. Mielenkiinnolla kirjoitankin siis aihealueeseen liittyviä juttuja.

Triathlonäiti. Ensimmäisessa Triathlon ja pyöräily -lehteen kirjoittamassani jutussa (3/2019) kävin jututtamassa Turussa asuvaa Kasurisen perhettä, ja ennen kaikkea perheen äitiä Mariaa. Sekä Marialla että hänen miehellään oma kova triathlontausta, mutta lasten syntymän jälkeen aikaa treenamiselle ei ole enää ollut yhtä paljon ja toisaalta lapsille on haluttu omistaa mahdollisimman paljon aikaa. Niukasta treeniajasta huolimatta Maria teki kahden alle kolmevuotiaan lapsen äitinä ilmiömäisen suorituksen: hän lunasti kesällä 2018 paikan Havaijin täyden matkan triathlonkisaan ja rikkoi siellä muutaman vuoden takaista ennästystään huimasti.  Jutun tekohetkellä Marialla olivat meneillään hammaslääketieteen erikoistumisopinnot.

img_20200519_1131053895189696140333654.jpg

Työparinani juttua tehdessä toimi raumalainen valokuvaaja Elmeri Elo. Omat haasteensa päivän kuvaukseen toi pilvinen ja sateinen sää, luntakin pientareilla oli vielä maaliskuisena lauantaina. Kuviin olisi pitänyt saada kuitenkin julkaisuajankohdan vuoksi keväistä tunnelmaa. Siinäpä oli kuvaajalla tekemistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s